Massage

BLIJF SOEPEL IN LICHAAM EN GEEST

Mijn behandelingen

In mijn behandelingen pas ik verschillende technieken toe om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Massage zal helpen bij het reduceren van stress, maar ook voor ontspanning en het verzachten van spierpijn en stijfheid. Door de verbinding tussen lichaam en geest stimuleert een ontspannen lichaam de vrije gedachten stroom.
Massage is het toepassen van gestructureerde of ongestructureerde aanraking (druk, spanning, beweging, of trilling) op het lichaam (spieren, bindweefsels, pezen, ligamenten, gewrichten, lymfatische vaten en organen) met als doel het lichaam en geest gezond te maken en/of te houden. Dit kan met, maar ook zonder olie gedaan worden.

Klassieke Massage

Ook wel zweedse massage genoemd, zal het lichaam helpen om stress en andere spanningsvormen kwijt te raken. Door strijkingen en knedingen zal de doorbloeding goed tot stand komen, wat de afvalstoffen zal afvoeren en het lichaam volledig zal laten ontspannen.

Voetreflex Massage

Voetzonereflex therape is de stimulering van reflexpunten op de voeten en handen die corresponderen met verschillende lichaamsdelen. Deze therapie heeft een helende werking en kan vaak “vage” klachten opsporen en behandelen.De voetreflexologie wordt ook wel Reflexologie of Reflexzonetherapie genoemd.

Deep Tissue Massage

Door gerichte, trage en zware handgrepen toe te passen, kunnen ook de dieper gelegen stijven spieren geprikkeld worden om te ontspannen en “los” te komen. Uiteindelijk brengt deze massage een diepe ontspanning en rust teweeg.

Shiatsu Massage

Deze van oorsprong Japanse therapie kan door (dunne) kleding heen gegeven worden. Door met de duimen en vingertoppen druk te geven op specifieke punten op de meridianen (energie banen van het lichaam) wordt de energiestroom door het gehele lichaam bevorderd. Deze massage heeft een genezende werking en kan preventief werken, door blokkades in het energie systeem op te heffen.

Sportmassage

Sportmassage gaat diep in op de spieren, pezen en aanhechtingen. Hierdoor komt een verbetering van de circulatie tot stand en kunnen vocht en afvalstoffen worden afgevoerd. Blessures, lichamelijke beperkingen en chronische klachten kunnen door mijn sportmassage behandelingen verminderen doordat ik het lichaam als geheel blijf zien. Deze massage geeft een helende reactie en zal op den duur pijn verhelpen.

Contact

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag over Massage?